Helyi közélet

2010.01.28. 18:27

Keresztelő, negyven évesen

<p>Miskolc - Csütörtöktől Generali Aréna néven működik tovább a Miskolc Városi Szabadidőközpont.&nbsp<a title="Dr Szatmári-Antal Tamás" class="Video" href="http://video.boon.hu/video/53771/generali-arena--dr--szatmary-antal-tamas-a-nevadasrol"></a>&nbsp<a title="Káli Sándor" class="Video" href="http://video.boon.hu/video/53770/generali-arena-kali-sandor-a-nevadasrol"></a></p>

Három esztendős megállapodást írt alá az intézmény és a biztosító társaság vezetése – hangzott el a csütörtökön délután azon a sajtótájékoztatón, amelyen a keresztelőt bejelentették. A kontraktus értelmében a biztosító a futamidő alatt nyolc számjegyű, úgynevezett alapdíjat fizet, továbbá egyéb (például természetbeni, vagy a káresemények esetén kiemelt) szolgáltatást nyújt, s a pénzből még az idén felújítják a sportcsarnok küzdőterét (parkettáját).

Az eseményen szó volt a fennállásának negyven esztendős évfordulóját ünneplő komplexum tervezett rendezvényeiről is. A csúcspontot a Magyarország – Franciaország nemzetek közötti ökölvívó mérkőzés jelentheti – ha elnyerik a rendezés jogát, továbbá a száz esztendős DVTK-val karöltve bált és gálát is terveznek.

Ők mondták

Káli Sándor, Miskolc polgármestere: „Az önkormányzati intézményeik olyan helyzetben vannak, hogy tevékenységükbe szponzorokat kell bevonniuk. Nincs ez másként a gazdagabb országokban sem, gondoljunk csak a müncheni arénára.”

Dr. Szatmáry-Antal Tamás, a Szabadidőközpont igazgatója: „Remélem, hogy a megállapodás az együttműködés kezdetét jelenti és kapcsolatunk gyümölcsöző lesz.”

Sinkó Ferenc, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. ügyvezető igazgatója: „Felkaroltuk az ötletet, mert valljuk: manapság színvonalas sportlétesítményekre van szükség.”

Egri István, a „kistestvér” létesítményvezetője: „Szeretnénk, ha előbb-utóbb a Jégcsarnok is nevet kapna.”

Nézze meg a videókat:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában