Helyi közélet

2008.12.01. 14:59

Gyűjtést szerveznek a miskolci bamakósok

<p>MIskolc - A jövő évi Budapest-Bamako Rallyra készülő miskolci csapat, a Kanyar-Go! Autosport Egyesület ajándékgyűjtést kezdeményezett, hogy a 2009. január 17-én rajtoló Budapest-Bamako tájékozódási autóverseny afrikai útvonalán ajándékokkal lephessék meg a nehéz sorsú gyermekeket.</p>

A jövő évi Budapest-Bamako Rallyra készülő miskolci csapat, a Kanyar-Go! Autosport Egyesület ajándékgyűjtést kezdeményezett, hogy a 2009. január 17-én, negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest-Bamako tájékozódási autóverseny afrikai útvonalán ajándékokkal lephessék meg a nehéz sorsú gyermekeket. A kezdeményezés lényege, minden és bármi értékes lehet, amitől az ajándékozók meg tudnak válni, miközben örömmel tölti el az érzés, hogy az a kis tárgy egy afrikai kisgyermek kezében és életében új értelmet nyerhet. Az elmúlt időszakban több iskola és magánszemély, valamint vállalkozás csatlakoztak a csapat akciójához. A Kanyar-Go! ASE célja, hogy a felajánlott gyermekruhákat, játékokat, sporteszközöket és tanszereket összegyűjti és lejuttatja az útvonalon fekvő országok gyermekei számára. A miskolci „bamakosók” ezúton is arra kérnek mindenkit, hogy ha csekély mértékben is, de járuljanak hozzá, hogy az ajándékok sora nőhessen. Aki bármilyen apróságot elszeretne jutattni Afrikába megteheti, ugyanis a december 10-én (szerda) 15 órakor az Autosol Kft. telephelyén (Miskolc, Görgős út. 4.) sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a csapat, ahová várják a felajánlásokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában