Helyi közélet

2008.11.06. 08:25

Olvasói levél: Herkópáternek se engedjenek

<p>"A munkások, panelprolik és a pór nép ott falun nem tudják, milyen idők jönnek ránk" - <STRONG>írja olvasónk</STRONG>.</p>

"Nem bírják felfogni az eszükkel, mert soha nem foglalkoztak vele, jó szívvel azt se bírják felmérni, mennyi is lehet egy milliárd, közben száz és ezer milliárdok röpködnek a levegőben és a tv-ből kifelé.

Én elolvastam az Északot, a második oldalát, és egyelőre meg vagyok elégedve, pedig nyugdíjas lennék már 12 éve. Megnéztem a csúcsot is a tv-ben, ha nem is végig, csak az ebédszünetig, de elég is volt. Hallgattam (okt. 20-án) fél hattól kb. 10 percig (az ATV-ben) László Csabát, tudjuk, aki egykor pénzügyőr is volt. Azt mondta, amennyire értettem, hogy az államnak adóbevételből nem lehet kevesebb, mint addig, mert az lenne jó, ha az egyik területen csökkentenék az adót, a másikon megnövelnék. Nem eszeveszett módon, mint azt Varga Mihály mondta, aki ugyancsak a miniszterségig vitte Orbán oldalán. Az a kérésem lenne a kormányhoz, hogy még a Herkópáternek se engedjenek, nemhogy az ellenzéknek."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában