Helyi közélet

2008.11.26. 14:11

Fájdalomdíj egy utasnak az MVK Zrt.-től

<p>E hónapban történt, hogy egy négytagú család jegy nélkül próbált felszállni a buszra, akik ezek után rátámadtak a sofőrre. Egy utas kelt segítségére, aki szintén megsérült. Az MVK Zrt. most megköszöni...</p>

E hónapban történt, hogy a Tapolcai elágazásnál egy négytagú család jegy nélkül próbált felszállni a 32-es autóbuszra. A járművezető az első ajtós felszállás alkalmával megpróbálta őket az utazásból kizárni, mire a család viselkedése tettlegességig fajult. Feltépték a fülkeajtót, és inzultálták a járművezetőt. Az utastérben tartózkodó egyik utas látva az eseményeket, a járművezető segítségére sietett, mire az elkövetők haragja ellene fordult, és 8 napon belül gyógyuló sérülést okoztak neki. A járművezető értesítette a központi diszpécser szolgálatot, aki a rendőrség segítségét kérte. A családot egy negyed órán belül előállították, és közszemély elleni erőszak, könnyű testi sértés valamint garázdaság miatt eljárást indítottak ellenük.
Az MVK Zrt. fájdalomdíjként vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg az utast, és portálunkon keresztül (is) kívánnak mielőbbi gyógyulást neki, valamint köszönik meg, hogy a járművezető védelmére kelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában