Helyi közélet

2008.06.19. 08:36

"Kacsa" a szerencsi gyilkosság

<p>Szerencs - Megvertek egy fiút Szerencsen, aki néhány nap múlva meghalt - tudatta egy olvasó. A híresztelés azonban nem igaz. Korábban megvertek két fiút, de egyikük sem halt meg - mondják az illetékesek<BR /></p>

Szerencsen az elmúlt napokban taktaszadai "férfiak" agyonvertek egy 16 éves fiút. Csupán csak tüzet kértek tőle, mivel a srác nem dohányzott úgy megverték, hogy 3 nap múlva belehalt sérüléseibe - írta a Borsod Online internetes portálunknak egy olvasó. "Kérdem én, ERRŐL MIÉRT NEM HALLUNK A MÉDIÉBAN??" -  áll levelében.

Utána jártunk a gyilkosság szagúnak feltüntetett információnak, de a rendőrségen nem hallottak ilyen esetről. Senkit nem vertek agyon, és senki nem halt bele ilyen sérülésbe a napokban - mondta el érdeklődésünkre a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetője. Ha pedig senkit nem vertek agyon, akkor senki nem is halhatott bele a meg nem történt ütlegelésbe.

További információgyűjtés után annyit derített ki munkatársunk, hogy hetekkel ezelőtt volt egy támadás a vasútállomásnál, ahol két fiatalt támadtak meg. Egyiknek eltörték az orrát, a másiknak koponyacsont törése keletkezett. Most is kórházban van. Az ügyben azonban nyomozás folyik. Szerencsére ez a támadás nem végződött halállal. Mivel mindkét sérülés nyolc napon túl gyógyuló, ezért az elkövetőket súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

Hozzászóllási lehetőség megszüntetése
A cikkhez kapcsolt fórumot, az ott tapasztalható hangvétel eldurvulása miatt megszüntettük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában