Helyi közélet

2008.06.05. 08:22

Egy újabb bank nyitott Miskolcon

<p>Miskolc - Újabb bankfiókkal büszkélkedhet Miskolc – a vállalati pénzintézetként ismert Commerzbank Zrt. szerdán nyitotta meg hivatalosan régióközpontját.&#160;<DIA alt="Megnyitott a Commerzbank Miskolcon 2008.06.04." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megnyitott_a_Commerzbank_Miskolcon_2008_06_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Megnyitott a Commerzbank Miskolcon 2008.06.04." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Mint azt Kozma András  elnök-vezérigazgató jelezte, 2–2,5 éve döntöttek arról, hogy a nagyvállalatok mellett nyitnak a kis- és közepes vállalkozások felé is, s ezzel párhuzamosan országos lefedettségre törekednek. Ennek fontos állomása a miskolci régióközpont megnyitása, ahonnan Borsod-Abaúj-Zemplén mellett Heves és Nógrád megyék cégeinek is kínálják személyre szabott szolgáltatásaikat.

Szabó Zoltán, a miskolci régióközpont igazgatója hozzátette, részben Miskolc, Tiszaújváros és Kazincbarcika nagy cégeire való tekintettel döntöttek Miskolc mellett a régióközpont helyének kiválasztásakor. Részben pedig azért, mert a Financial Times magazinjának felméréséhez hasonlóan (erről korábban lapunkban is írtunk – a szerk.) maguk is úgy gondolják, hogy a megyeszékhely vonzó környezetet teremt a vállalatok számára.

Az 1870-ben alapított Commerzbank miskolci bankfiókja az Arany János tér 1. szám alatt, a Macropolis Üzletközpontban várja ügyfeleit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában