Helyi közélet

2008.05.19. 13:09

Lomtalanítás Miskolcon, keressük a legabszurdabb szemetet

<p>Miskolc – Minden tavasszal megjelennek a miskolci utcákon a megunt kanapék, tv-k. Hétfői körképünknél még egy WC-csészével is találkoztunk. Keressük a legabszurdabb lomot!&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Lomtalanítás Miskolcon 2008.05.19."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lomtalan_t_s_Miskolcon_2008_05_19_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Lomtalanítás Miskolcon 2008.05.19." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/lomtalanitas.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Bocskai utcában nagy halomban állt a szemét a négyemeletesek előtt, - Nápolyban ezt égetéssel oldják meg manapság- guberálókra számítottunk, ehelyett csak a AVE-s autó állt meg mellettünk és már dobálták is fel a cuccot. Érdekesen zúgott be három hatalmas befőttesüveg a "zúzóba", majd követte egy fotel.

A munkások elmondása szerint gyakoriak a régi tv-k, monitorok, hifi tornyok, autóalkatrészek, majd ezt követően már repült is a gépbe egy műanyag lökhárító. Ezt a kupacot már megbontották, ami valamennyi értéket képvisel, azt már korábban elvitték.
Ha olvasóink esetleg egy kidobott plazmatévébe botlana, fotózza le és küldje el e-mailben az [email protected] címre.

Keressük a lomtalanítás legabszurdabb szemetét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában