Helyi közélet

2008.03.02. 08:16

Szex kizárva! Tényleg? - Miskolci apróhirdetések

<p>Közismert vicc, amikor az útszélinél megáll az autós és kérdezi: – Ötszáz forintért mit vállalsz? – Bármit. – Akkó gyere malterozni. Valahogy mi is így jártunk az egyik, szexuális szolgáltatását apróhirdetésben reklámozóval.</p>

Az egyetemista lányok szexszolgáltatással történő keresetkiegészítéséről szóló, napokban megjelent írás nyomán úgy döntöttük, megnézzük, mit rejtenek az apróhirdetések. Azok, amik a „Kiegészítő munkát keres” rovatban találhatók, részben feltüntetve azt is: egyetemista lányokról van szó. Akik, a hirdetés szerint szexmentes munkát vállalnak, de azt 10 ezer forintért.

Hogy is szól egy ilyen hirdetés? „Két barátnő munkát keres. Szex film, fotózás nem érdekel. Nemcsak párban. Pl. takarítás. Ár: 10 E Ft. Érd:...” Mint telefonhívásunkra kiderült: a takarítást át is lehet ugrani...

Hat apróhirdető vette fel a telefonunkat, akikre a hirdetése alapján - tapasztalatlanul - rámondtuk, szexuális szolgáltatást hirdet. Akkor is, ha az állt ott: szex kizárva. Nem tévedtünk.

Első próbálkozásunk egy „Miskolci srác” volt, akiről kiderült, hogy biszexuális, ha gondoljuk párban is mehetünk, de akkor dupla az ár, egyébként a normál aktus 5 ezer. Kérdésünkre, hogy az meddig is tart, úgy fogalmazott: „lehet 10 perc, vagy egy óra”. Gondoltuk, ha már itt vagyunk, tisztázzuk, így közöltük: hát nem mindegy... Akkor végül is egy óra 5 ezer? A végén ott tartottunk, hogy egy óra 5 ezer, amibe több aktus is belefér. Egyébként meg minden perverziót vállal, amit a kedves kuncsaft kér. Ja és házhoz jön, ha kell. Magáról annyit árult el: 20 éves, 175 centiméter magas, 65 kilogramm, melírozott szőke haja van. Mielőtt letettük volna a telefont, azzal, hogy még meggondoljuk, azért megkérdezte: akkor takarítani nem kell?

A következő egy „aranyos, mosolygós” hölgy, aki késő este is hajlandó dolgozni a hirdetése szerint. Ő viszont nem tüntette fel, hogy szex kizárva, sőt irányárat is megadott: 6 ezer forinttól vállal alkalmi munkát. Miután – ilyen egyértelmű esetben nem nagyon kellett tiszteletköröket futni – férfiismerősünk így indított: – Szia tündérem, a hirdetésedre jelentkezem. Aktuális még? Igen? Mondj magadról valamit – kérte ismerősünk. Itt egy rövid beszámoló következett, amit kiemelnék: 31 éves, miskolci, főiskolás. – Mit, mennyiért csinálsz? – hangzott a következő kérdés. Nos, itt fél óráért kell 6 ezret fizetni, 1 óráért 10 ezret és egyébként mindent vállal, csoportosat is, ha kell, ugyanis vannak barátnői, akik beszállnak.

Ugyanígy van ezzel Sziszi és Bogi, ha kell együtt, vagy éppen külön külön foglalkoznak a kuncsafttal. Az egyiket hívtuk, a másik vette fel a telefont, de végül már nem tudtuk melyikükkel beszéltünk. Leírást kapunk (hosszú szőke haj, 54 kiló, 28 éves), majd ártájékoztatást, miszerint 1 órát vállal 10 ezerért, ebben francia előjáték és normál szex van. Az extrém dolgokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, „előbb ismerjük meg egymást, aztán ha szimpatikus vagy, akkor lehet róla szó”.

Az eddigi ajánlatok közül a következő tűnt a legdrágábbnak: egy 19 éves lány „szex kizárva” munkakereső apróhirdetését kiszemelve a következő beszélgetés zajlott le. – Szia, láttam a hirdetésed. Szeretném megtudni, hogy lányokat bevállalsz-e? – Hogy micsodát, miről van szó? – Arról, hogy csak fiukat fogadsz, vagy lányok is szóba jöhetnek? – Nem-nem, csak fiukkal... – És párban, ha a barátommal mennék? – erősködtünk. – Hááát, nem is tudom, igazából csak fiúkkal csinálom. Majd kértük, mondjon valamit magáról, erre megtudtuk 175 centiméter magas, 58 kiló, 95-ös a mellbősége, és vörös hajú. Ő a saját lakásán fogadja a vendéget fél óránként 8 ezer forintért.

A rovatban egyébként saccolásunk szerint 90 százalékban szexuális szolgáltatásokkal hirdetik magukat. Hogy ebből mennyi egyetemista, főiskolás az nem derült ki, de az azért igen, hogy tanulók és egyébként dolgozó nők is igyekeznek ilyenformán kiegészíteni jövedelmüket.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában