Döbbenet!

2024.03.18. 18:00

Sokkoló látvány egy kisbuszban - fotókkal 

Az M30-ason állították meg a rendőrök azt a kisbuszt, amivel több gond is akadt.

Boon.hu

Forrás: BAZ VRFK

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség közösségi oldalán jelent meg egy poszt, amiben azt írják, hogy egy külföldi kisbuszt állítottak meg a főkapitányság Encsi Autópálya Alosztályának munkatársai az M30-as autópálya halmaji csomópontjánál.

Megdöbbentő látvány

A rendőrök azzal szembesültek, hogy a kisbuszban a gyerekek hátul, a pokróc alatt utaztak, köztük volt egy karon ülő is. A megengedett hat helyett kilencen voltak a kisbuszban, és senki nem használt biztonsági övet. 

A csomagtérben utaztak gyerekek takarók alatt
Forrás: BAZ VRFK

Azt is írták, hogy felelőtlenség és rendkívül veszélyes biztonsági eszközök nélkül gyermekeket szállítani, ráadásul autópályán. Arra is kitértek, hogy a négy gyereknél pedig semmilyen biztonsági rendszert nem használtak, közülük három gyerek a jármű csomagterében utazott a pokrócok alatt. 

Se öv, se gyerekülés
Forrás: BAZ VRFK

Az intézkedő rendőrök a bírság kiszabása után a szabálytalan személyszállítást megszüntették, a kisbusz mögött haladó  - a családhoz tartozó - autóba hárman átültek, illetve járőrök úgymond aktívvá tették a passzív biztonsági eszközöket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában