Erőszak!

2023.11.20. 12:26

Részeg apa támadt az abaúji iskola nő igazgatóhelyettesére

Ittasan bement az általános iskolába, a gyermekével kapcsolatos konfliktus miatt szidalmazta a tanárokat, agresszív magatartását csak a rendőrök tudták megfékezni.

Boon.hu

Megfenyrgette a pedagógusokat

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint a felbőszült apa 2023. szeptember második felében a kora délutáni órákban ittas állapotban bement a lakóhelyén, egy borsodi kistelepülésen lévő általános iskolába és a gyermekével kapcsolatos aznapi konfliktushelyzet miatt kiabált, szidalmazta a tanárokat. 

Odament hozzá egy férfi szaktanár, valamint az igazgatóhelyettes-nő, felszólították, hogy fejezze be a veszekedést és beszéljék meg mi a probléma.  

A férfi  azonban trágár kijelentéseket tett, és amikor az igazgatóhelyettes-nő közölte vele, hogy rendőri intézkedést fog kérni agresszivitásával szemben, ez sem használt. Elindult kifelé az épületből a nő viszont felhívta a figyelmét, hogy várja meg a kiérkező rendőröket, mire a férfi a nő felé fordulva azt mondta, hogy neki senki nem mondja meg, hogy hova mehet és egy alkalommal, nagy erővel meglökte a nőt, aki kibillent az egyensúlyából, de nem esett el - tudta meg a boon.hu.

Felfüggesztett börtön 

A férfi a rendőri intézkedés alatt is végig arrogánsan viselkedett, agresszivitása miatt meg kellett bilincselni. A sértett pedagógus, az iskola igazgatóhelyettese közfeladatot ellátó személynek minősül. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben, tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtön büntetést indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában