Féltékenység

2023.10.16. 12:58

Csak mobilt akart venni, de alaposan megverték

Tárgyalást tart az Ózdi Járásbíróság kedden annak a vádlottnak az ügyében, aki féltékenységből megverte a volt élettársához telefonvásárlás céljából érkező sértettet.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: ravipat

A vádirati tényállás szerint a vádlott élettársi kapcsolata véget ért, amit nem tudott elfogadni, rendkívül féltékeny volt az asszonyra. 2021 októberében felkereste volt párjának farkaslyuki otthonát, ahol egy, a nő mobiltelefonját megvenni szándékozó férfit talált. 

A vádlott a sértettet trágár módon kérdőre vonta, szidalmazni kezdte, megragadta ruházatát és többször ököllel arcon ütötte, majd levonszolta a lépcsőn és a férfi autójához vitte azzal a felszólítással, hogy őt el kell vinnie, ahová mondja, különben megöli. A sértett beszállt az autóba, de gyorsan lezárta a járművet és sikerült elmenekülnie a helyszínről. A férfi a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A keddi tárgyaláson akár az eljárás befejezése, így ítélethirdetés is várható a törvényszék tájékoztatása szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában