Iszonyat

2023.10.10. 12:06

Kétszer szúrt a féltékeny borsodi asszony

A nő felvett egy 14 centi hosszúságú konyhakést és kétszer hátba szúrta az éppen cipőjét húzó férfit.

Boon.hu

Kétszer szúrta hátba az asszony a férfit

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint az asszony élettársával egy borsodi kistelepülésen élt családi házban. Tíz éves kapcsolatuk azonban nem volt kiegyensúlyozott, a nő féltékenysége miatt gyakran veszekedtek.  

2022. december elején, az egyik napon, a kora esti órákban az élettárs egy korábbi hasonló veszekedés utáni kibékülés érdekében 3 üveg borral tért haza, amit közösen elfogyasztottak. Éjfél körül ittas állapotuk miatt azonban ismét összevesztek, dulakodtak egymással, mikor is a férfi, hogy elkerülje a további vitát úgy döntött, szintén a faluban élő rokonaihoz átmegy éjszakára. 

Kabátot vett az előszobában, előrehajolt helyzetben a cipőjét húzta, amikor a nő felvett egy 14 centi hosszúságú konyhakést és két esetben nagy lendülettel hátba szúrta. A férfi a szúrás ellenére ki tudott menni a házból, azonban a mellüreget megnyitó szúrt sérülés miatt közvetlenül életveszélyes állapotba került.

Börtönbe küldenék 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában