Figyelem!

2023.10.03. 10:57

Baleset Miskolc belvárosában - Sérülteket hagyott ott a balesetező autós (fotókkal frissítve)

Baleset történt Miskolcon, az Uitz Béla utcában kedden.

Baleset az Uitz Béla utcában.

Fotó: Detzky Anna

Ketten sérültek meg abban a balesetben Miskolc belvárosában, amelyet 2023. október 3-án, kedden délelőtt jelentettek be a rendőrségen. Portálunkat olvasónk értesítette az esetről, amihez fotót is mellékelt.

Baleset az Uitz Béla utcában.
Fotó: PGY

„Két személyautó ütközött össze az Uitz Béla utcán, a Fehér Holló Gyógyszertárral szemközt. Az esetről 10.40-kor érkezett hozzánk bejelentés. Az egyik autóban, ami a helyszínen maradt, két ember megsérült” – tájékoztatta szerkesztőségünket Varga Rudolf rendőr százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

„Az elsődleges információk alapján a másik fél, feltehetően a baleset okozója elment a helyszínről, a rendőrök jelenleg is keresik. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés ideje alatt a kereszteződésben lassabban lehet közlekedni. A gépjárművezetők kellő körültekintéssel közelítsék meg az útszakaszt és közlekedjenek óvatosan!”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában