Hallott róla?

2023.08.24. 09:57

Rejtélyes hajnali villamosbaleset a Centrumnál

A rendőrséghez nem érkezett bejelentés, hogy bármi történt volna a Széchenyi út és a Szentpáli utca kereszteződésében Miskolcon szerda éjjel.

Boon.hu

A nyomokból ítélve valami csak történt

Az egyik miskolci Facebook-csoport bejegyzése szerint villamosbaleset történt ma a Széchenyi út és a Szentpáli utca kereszteződésében, a Centrum áruháznál. Ez az a kereszteződés, ahol az utóbbi években, évtizedekben több alkalommal történt már olyan eset, amikor villamos és személygépkocsi ütközött össze.  

Itt állt meg a jármű

A közösségi bejegyzéshez csatolt fényképek tanúsága szerint még sötétben történt a baleset, azaz az időpont csütörtök hajnalra tehető. Az is látszik, hogy a villamos eleje, a lökhárító sérült meg, míg a gépkocsi több tíz méterrel odébb, a Bokik-székház előtt állt meg. Az érdekesség, hogy a kereszteződésben történt korábbi balesetek miatt éjszakára sem kapcsolják ki a forgalomirányító lámpákat.

Nem szóltak nekik 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtó osztályáról kapott információk szerint nem érkezett hivatalos bejelentés a baleset miatt a rendőrségre. Feltehetően helyszínelés nélkül egyeztek meg a felek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában