Baleset

2023.07.08. 20:10

Ugrott a jogsi az edelényi Suzukik összecsókolózása után

Egy közúti figyelmetlenség mérlege: az ütközési sokk okozta borzasztóan rossz élmény átélése, rendőrségi eljárás, pénzbírság, vezetéstől való eltiltás. Nem beszélve a sok ügyintézésről…

Boon.hu

Forrás: BIP - BAZ VMRFK Információs Portál / Facebook

Elmondja másnak is, hogy milyen átélni a legkisebb ütközést is? Mi elolvassuk, hogy mások tanuljanak belőle.

Edelényben, a napokban a József Attila úton történt közúti közlekedési baleset a reggeli órákban. Egy sofőr nem adott elsőbbséget a másik autósnak, majd a kereszteződésben összeütköztek. Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki.

A baleset okozóját a szabálysértési hatóság az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése szabálysértések elkövetése miatt 30.000 forint pénzbírsággal sújtotta, valamint 3 hónap időtartamra minden közúti jármű vezetésétől is eltiltotta.

Az Edelényi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a közlekedés biztonsága közös ügyünk, és érdekünk, azért, hogy mindenki hazaérjen, tájékoztatott a vármegyei rendőr-főkapitányság az információs portálján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában