Lezárt ügy

2023.05.17. 15:31

Sörösüveget vágott egy autóhoz Miskolc belvárosában

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves rudabányai férfival szemben folytatott büntetőeljárást.

Sörösüveget vágott az autóhoz egy rudabányai férfi Miskolc belvárosában. | illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: kpakook

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves rudabányai férfival szemben.

Az elkövető 2022. október 30-án, az esti órákban ittasan gyalogolt Miskolc belvárosában. A nyomozás adatai szerint, a férfi az úttestre lépett, támolyogva, nem törődve az ott közlekedő autókkal. Az egyik arra haladó sofőr átengedte, vele azonban az ittas férfi rövid szóváltásba keveredett. Miután a sofőr elhajtott, az elkövető a kezében lévő sörösüveget a távolodó autó után dobta, mely a személygépkocsi hátsó lökhárítóját találta el, anyagi kárt okozva ezzel.

A nyomozók a kitartó felderítői munkájuk eredményeként, a férfit 2023. január 6-án gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekményt elismerte.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában