Rendőrségi hírek

2023.05.16. 09:30

Négyen estek bűnbe Borsodban

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Fotó: Shutterstock

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye rendőri szervei 2023. május 15-én a távoltartó határozat szabályainak megszegése, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságában korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi és az Encsi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt összesen három esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a borsodi járőrök a közúti ellenőrzések során három ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Kilenc baleset 24 óra alatt

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a boon.hu-val a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában