Lezárt ügy

2023.05.15. 14:48

Kővel dobálta meg a mentőautót egy borsodi településen

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

illusztráció: Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves férfival szemben.

Forrás: MW

Fotó: Pusztai Sándor

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves férfival szemben. A mentősök Körömbe, a Széchenyi utcába - egy végzetes lépésre elszánt emberhez - siettek 2022. július 18-án éjszaka. Miután a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek, és ellátták a pácienst közölték, hogy kórházba viszik további vizsgálatok végett. A házból kirohanó élettárs nehezményezte az elszállítást, ezért a mentőautót több alkalommal megütötte, azon dörömbölt, majd az út széléről felkapott kővel a mentőautó szélvédőjét is megdobta, ami megrongálódott.

A rendőrök - a bejelentést követően - az adatgyűjtésük eredményeként a helyszín közelében elfogták az elkövetőt, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában