Döbbenet Miskolcon!

2023.04.25. 09:49

Felfoghatatlan: megharapták és megerőszakolták a villamoson leszólított 15 éves lányt

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két 15 éves fiatalkorú férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, akik a villamoson leszólítottak egy kiskorú lányt, elvitték egy patakparti elhagyatott területre, ahol az egyikük lefogta, a másik férfi pedig szexuális erőszakot követett el a sérelmére.

BOON

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vádirat szerint a fiatalkorú vádlottak 2022. május hónap végén, Miskolcon, villamoson utaztak, ahol leszólították a tizenöt éves kiskorú lányt. Beszélgetést kezdeményeztek vele, megkérték, hogy szálljon le velük, elkísérték egy patakparti elhagyatott területre. Itt az egyikük komoly szándék nélkül arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik, amikor a lány nemet mondott, akkor már arra szólították fel, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra.

A sértett ekkor is tiltakozott, erre az egyik vádlott a patakon lévő híd korlátjához szorította és beleharapott az arcába. A sértett menekülni próbált, mire a másik vádlott is beleharapott az arca másik felébe, majd az egyik vádlott lefogta a kezeit, míg társa a lány sérelmére szexuális erőszakot követett el.

Újra próbálkoztak

A lány el akart menni, de az egyik fiatalkorú férfi megrúgta és többször megütötte, ezután a vádlottak visszakísérték a villamosmegállóhoz.

Itt a vádlottak felszálltak egy arra közlekedő villamosra, a cselekmény hatása alatt lévő sértett a helyszínen maradt, viszont a vádlottak is rövid idő elteltével visszajöttek. A sértettet most egy másik parkos részre vitték, felszólították, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra. A lány nem akarta megtenni, ezért az egyik vádlott megütötte, végül felhagytak a szándékukkal és a sértettet otthagyva, eltávoztak a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben javítóintézeti nevelést indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában