Rendőrségi hírösszefoglaló

2023.04.11. 07:15

Ezek miatt kellett intézkedniük a borsodi rendőröknek húsvéthétfőn

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Forrás: police.hu

A Miskolci, a Kazincbarcikai, az Ózdi és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. április 10-én engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt egy-egy sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A járőrök továbbá a közúti ellenőrzéseik során 13 ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Az Ózdi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendőri állománya hozzátartozók közötti erőszak miatt egy esetben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában