Dráma a hitvesi ágyban

2023.03.19. 20:44

Elképesztő: Az ágyban szurkálta össze a mellette fekvő feleségét!

Tárgyalást tart hétfőn a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, aki egy késsel támadt feleségére parasznyai otthonukban.

BOON

Forrás: Shutterstock

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. február 25-én reggel az ágyban fekvő vádlott mellé, neki hátat fordítva visszafeküdt felesége, miután gyermeküket elindította az iskolába. A vádlott többszöri kérésére az asszony felé fordult, ekkor a férfi elővette párnája alól az ott tartott 15 centiméteres pengehosszúságú fanyelű konyhakést és kis erővel megszúrta a sértett nyakának elülső részét. 

Szúrta, ahol érte

A sértett próbált védekezni, miközben a férj több alkalommal ismét megszúrta a nőt, döntően hátsó testfelszínén, illetve a bal tarkóján. A sértett végül kikúszott az ágyból, majd kimenekült a szobából és a ház hátsó részében élő lányához menekült, ahol bezárkóztak a szobába. A nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásnak akár a befejezése is várható a hétfői tárgyaláson a Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában