Teljes útzár

2023.01.19. 18:18

Nagyot kellett kerülniük a buszoknak a Miskolctapolcai úti baleset miatt

Négy személyautó ütközött Miskolcon, a Lidl áruház kereszteződése előtt. Személyi sérülés nem történt, a balesetet okozó jármű vezetője elismerte a felelősségét.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Baleset miatt kellett lezárni a Miskolctapolcai utat teljes szélességében csütörtökön délután, több személyautó karambolja miatt. Módosult a városi járatok útvonala is – erről az MVK Zrt. közösségimédia-oldalán adott tájékoztatást. A 29-es autóbuszok rövidebb útvonalon: az Újgyőri főtér és az Egyetemváros között közlekedtek, az Avas kilátótól nem indultak járatok. A 20-as autóbuszok Miskolctapolca felé módosult útvonalon járt, a Petneházy bérházak megállóhely után az Ifjúság úton mentek fel az Avasra, majd a Szentgyörgy utcán át jöttek le és indultak vissza a Repülőtér/Bosch végállomás irányába. Miskolctapolcáról nem tudtak járatokat indítani. 
A közlekedés rendje délután fél 6-kor, az útzár feloldásával állt helyre.

A balesettel kapcsolatban Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtósa szerkesztőségünket arról tájékoztatta, hogy a Miskolctapolcai úton, a Lidl áruház kereszteződése előtt, követési távolság be nem tartása miatt négy autó tolódott össze. Személyis sérülés nem volt. A balesetet okozó jármű vezetője a felelősségét elismerte, a rendőrség az intézkedést helyszíni bírsággal zárta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában