Telefonbetyár

2022.12.18. 13:00

Kéz és lábtöréssel fenyegetőzött a borsodi férfi

Már korábban is volt konfliktus a két férfi között. Eljárás is indult...

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A férfi és egy szendrőládi férfi - a sértett - haragos viszonyban vannak egymással, mely abból ered, hogy korábban a vádlott bement a sértett által üzemeltetett boltba és ott konfliktusba került vele, melyből kifolyólag – könnyű testi sértés vétsége miatt – már eljárás is indult ellene. 

A vádlott a konfliktust követően 2021. október 6-án délután a saját telefonjáról felhívta az éppen Miskolcon tartózkodó sértettet  és azzal fenyegette meg, hogy „ha fel mer menni Bódvalenkére, akkor eltöri a kezét, lábát és mentő fogja elvinni”.  

A megfenyegetett férfi a kijelentés elhangzását követően rögtön megszakította a hívást, azonban a zaklató ezt követően további két alkalommal  megpróbálta felhívni őt, aki azonban ekkor már nem fogadta a  hívásait.

Félelmet keltett 

A vádlott fenyegető telefonhívása a sértettben komoly félelmet keltett és a vádlottal szemben  hatályos magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátást indítványozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában