Hajrá Diósgyőr!

2024.06.06. 13:00

A diósgyőri ultrákkal találkozott Tóth-Szántai József

"A miskolci közélet színterén először, beszélgetést kezdeményeztem a diósgyőri ultrákkal. Erre korábban sajnos még nem volt példa - írja Instagram oldalán Tóth-Szántai József, a Pont Mi Lokálpatrióta Egyesület - Fidesz és KDNP által is támogatott - polgármesterjelöltje.

Boon.hu

Tóth-Szántai József a diósgyőri ultrák képviselőivel találkozott

Forrás: Instagram

"A DVTK szervezett fanatikus drukkerei saját környezetükben, törzshelyükön fogadtak a Kata presszóban - írja Tóth-Szántai József. - Véleményem szerint a mindenkori városvezetés feladata, hogy Miskolc és a sport iránt elkötelezett szurkolókkal párbeszédet folytasson, pártpolitika-mentesen. Ezek az ultrák ugyanis nemcsak a stadion lelátóin, hanem a közéletben is fontos szerepet töltenek be." 
 

"Köszönöm, hogy megismerhettem a városunkról, a sportélet jelenlegi helyzetéről alkotott véleményeteket. Ezt rajtam kívül mások is megtehetik. Sikerre éhesek vagytok, ahogyan Miskolcon mindenki. Részemről nagyon hasznos találkozó volt. Sok közös van bennünk. Többek között, hogy a szenvedélyünk Miskolc és a DVTK. Hajrá Diósgyőr, hajrá diósgyőri ultrák!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában