Időben érkezett a segítség a nagymamához

2022.11.15. 12:16

Életet mentettek a Vasgyári Rendőrőrs járőrei

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz a miskolci nőhöz, aki végzetes lépésre szánta el magát otthonában.

Fotó: Akkalak Aiempradit

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 14-én 17 óra előtt érkezett egy állampolgári bejelentés, miszerint egy miskolci asszony akar véget vetni az életének. A hozzátartozók hívtak segítséget a nagymamához. Időben kiérkeztek a vasgyári járőrök. A rendőrök az asszonyt az ágyban fekve, eszméletlen állapotban találták. Az egyenruhások azonnal megkezdték a nő ellátását, a végtagjainak az elszorítását, illetve nyomókötés alkalmazását, valamint az életfunkciói fenntartását.

A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták az asszony állapotát és egy miskolci kórházba szállították további ellátás végett - írta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában