Ittas vezető

2022.11.24. 10:30

Borsodi nő tarolt debreceni parkoló autók között

A debreceni rendőrök befejezték annak az ügyek vizsgálatát, melyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy fiatal sárospataki nővel szemben.

Az egyik debreceni egészségügyi intézmény területéről érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. június 17-én 19 óra körül. A telefonáló egy személyautóról számolt be, ami több parkoló autónak is nekihajtott.

Forrás: Police

Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek és igazoltatták az autó sofőrjét, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben. A készülék pozitív értéket mutatott, ezért a 24 éves nőt előállították a rendőrkapitányságra.

 

A járművezető későbbi kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, ahogy azt is, hogy alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült. Összesen három autónak hajtott neki.

 

A debreceni rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában