Mások életét is veszélyeztette

2022.10.21. 11:46

Soha nem volt jogosítványa és el is volt tiltva

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

538729882

Fotó: Paul Biryukov

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben. A rendőrök 2022. szeptember 4-én 9 óra előtt, Miskolcon a Gyimesi utcában állították meg az autójával közlekedő sofőrt. A járőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, illetve a rendőrhatóság - az intézkedéskor is hatályban lévő - engedély nélküli vezetés miatt a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki jogosítvány és a jogszabályok ismerete nélkül járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában