Baleset

2022.04.02. 12:27

Két autó ütközött Miskolcon, az egyik mentőautónak csapódott!

Két autó ütközött Miskolcon a Kiss-Hunyad és a Dayka Gábor utcák kereszteződésében szombaton, 11 óra magasságában, melynek következtében az egyik autó egy arra haladó mentőautónak csapódott. Az esetnek sérültje is van.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől kapott tájékoztatás szerint egy gépjármű haladt Diósgyőr irányába a Kis-Hunyad utcán, amikor egy, a Dayka Gábor utca irányából érkező másik személyautóval ütközött. A baleset következtében az egyik autó megpördült és egy arra elhaladó mentőautóval is karambolozott.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, az elsődleges információk szerint az egyik jármű nem szabad jelzés mellett hajthatott a kereszteződésbe, és ez okozhatta a balesetet.

 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére terelésre és forgalomkorlátozásra lehet számítani az érintett kereszteződésben, így aki teheti kerülje el inkább!

A rendőrség azt kéri a forgalomban résztvevőktől, mindenki körültekintően közlekedjen, hogy elkerülhetőek legyen a hasonló balesetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában