Lezárt ügy

2022.03.21. 17:28

Nem sikerült a katalizátor-lopás, a rendőrök gyorsabbak voltak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet három férfival szemben folytatott.

Lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két helyi és egy hernádvécsei férfival szemben.

 

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2021. február 15-én 21 óra 30 perc körül a Miskolc, Kuruc utcán egy parkoló autóról megkísérelték lefűrészelni és eltulajdonítani annak katalizátorát.

 

Egy környéken lakó meghallotta a fűrészelés hangját, majd látott egy személyt, aki a jármű alá feküdt, míg két társa az utcát tartotta szemmel.

 

Ekkor a tanú értesítette a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. Az elkövetők nem fejezték be cselekményüket, hanem ekkor már saját autójukkal eltávoztak.

 

A járőrök viszont néhány percen belül elfogták őket, illetve a járművüket is átkutatták, amelynek során fűrészt, fűrészlapokat és járműemelőt is találtak náluk, majd mindhármukat előállították a rendőrkapitányságra.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában