Lezárt ügy

2022.03.23. 11:07

Kábítószer-kereskedőt és -fogyasztókat vont eljárás alá a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket egy dílerrel és két kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott.

Forrás: police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 és egy 35 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a 32 éves férfi 2021. augusztus 20-án kábítószernek minősülő anyagot (amfetamint) értékesített Miskolcon egy 35 éves ismerősének, aki a szerből fogyasztott is.

 

Egy 26 éves fiatalemberrel szemben szintén kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást a miskolci nyomozók. A járőrök 2021. szeptember 18-án a Miskolc, József Attila úton igazoltatták a férfit, akinél – ruházatának átvizsgálása során – kábítószert („kristályt”) találtak, amelyből a gyanúsított korábban fogyasztott is.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyekben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – tájékoztatott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában