Nyomozás

2021.11.24. 10:53

Kutyák támadtak meg egy kislányt Miskolcon

Drámai kutyatámadás történt kedden reggel Miskolcon, amelynél csak az eset szemtanúja, az iskolai portás lélekjelenlétének, és egy őt segítő szülőnek, köszönhető hogy nem történt nagyobb baj.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kedden reggel Miskolcon, a Sétány utcán az iskolába ment a tízéves kislány, akire rárontott öt kutya, amelyből négy rátámadt. Információink szerint az intézmény portása szemtanúja volt a támadásnak és – egy szülővel együtt – azonnal a gyermek segítségére sietett. Szerencsére sikerült elzavarni az ebeket, majd a kislányt bevitték az épületbe és a portás azonnal segítséget kért. Úgy tudjuk, a gyereket a kezén és a lábán marta meg az öt eb közül négy.

A kislányt a helyszíni ellátása után kórházba szállították. Információink szerint a sebeit két órán át varrták össze.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették a támadás tényét, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse nyomoz az ügyben, melynek során az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a gyermek. Azonban erről valójában csak a teljes gyógyulás után tudnak nyilatkozni.

Helyszíni információk alapján úgy tudjuk, hogy nem kóbor kutyákról van szó, hanem az állatok egy közeli területről szabadultak ki, így vélhetően felelőse is lesz az esetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában