Rendőrfőkapitányi jutalom

2021.08.21. 09:00

Megyei rendőrfőkapitányi elismerés

Egy miskolci rablássorozat elkövetőinek felderítéséért és elfogásáért kapott rendőrfőkapitányi jutalmat Szabó Attila Levente c. r. alezredes és Farkas József r. főtörzsőrmester.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Amint arról korábban már beszámoltunk, a miskolci rendőrök azonosították és elfogták azt a két férfit, akik 2021. július és augusztus hónapjaiban négy járókelőt raboltak ki, továbbá másik három személytől is megpróbálták erőszakkal (sikertelenül) elvenni az értékeiket Miskolc Lyukóvölgy városrészében.

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítása és elfogása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság a különböző rendőri szakterületek összehangolásával jelentős erőket mozgósított.

A felderítés során kiemelkedő teljesítményt nyújtva, a nyomozás sikerességéhez jelentősen hozzájárulva végezte szolgálatát a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály csoportvezetője Szabó Attila Levente c. r. alezredes és Farkas József r. főtörzsőrmester.

A két nyomozó 2021. augusztus 17-én főkapitányi elismerésben és jutalomban részesült, amely elismeréseket dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy jelenlétében dr. Mecser Tamás r. ezredes megbízott megyei rendőrfőkapitány adta át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában