Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.12.27. 20:00

Garázdaság, ittas vezetés, balesetek, sorozatbetörések, kutya támadás

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban december 21-e és december 27-e között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Elkapták a rendőrök a sorozatbetörések feltételezett elkövetőjét – Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Kétszer is megtámadta és összeharapdálta az idős nőt a szomszéd kutyája – A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki nem felügyelt megfelelően a kutyájára, ezért az állat súlyos sérüléseket okozva kétszer is megtámadott egy nőt.

Teljes útlezárás a 27-es számú főúton – A 27-es számú főúton Múcsony térségében a reggeli órákban történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Önbíráskodás kísérlete miatt kell felelnie a nőnek – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Árokba borult egy gépkocsi a Sajópetrit és Ónod között – Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a Sajópetrit és Ónodot összekötő úton december 21-én késő este.

Harmincezer forintot raboltak – Az ózdi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Vádat emeltek egy időseket kifosztó borsodi bűnbanda tagjai ellen – Kifosztás, lopás és annak kísérlete miatt vádat emelt a Szarvasi Járási Ügyészség hét büntetett előéletű borsodi férfi ellen. A bűnbanda közműszolgáltatók képviselőjének kiadva magát 29 idős embert károsított meg országszerte – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

15 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenöt ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év ötvenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Bosszúból tett valótlan rendőrségi bejelentést a riválisa ellen – A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség hamis vád bűntette miatt vádat emelt egy 65 éves férfival szemben.

„Tanítsd a nagyit, hogy vele ne történjen meg!” – Már az is előfordul, hogy átcsábítják az idős embereket a határon a pénzzel.

Éjféli garázdaság golfütővel – A rendőrök előállították azt az aszalói férfit, aki egy vitát követően betörte a felesége autójának ablakait.

Ismerőse zoknijából került elő a bizonyíték – A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség lopás vétsége és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 27 éves nővel és társával, egy 31 éves férfival szemben.

Volt barátnője partnerére támadt – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 25 éves férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában