Erőszak

2020.12.02. 08:30

A várandós nőt is megrúgta a dühös férfi

Vádat emeltek a 47 éves agresszív, verekedő férfi ellen.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vádlott fia március közepén Gesztelyben közmunkásként dogozott, és szóváltásba keveredett egy férfival, aki trágár módon szidalmazta. A bolt elé érkező vádlott ezt meghallotta, és felháborodva felelősségre vonta a férfit, hogyan mer így beszélni a fiával, azonban ő is kapott a szidalmakból. Ekkor a vádlott megragadta a sértett férfi ruházatát, és ököllel arcon ütötte, amitől az a földre esett. A bántalmazott férfi segítségére a várandós barátnője sietett, őt viszont a vádlott megrúgta, majd tovább bántalmazta a sértettet. Az eseményekbe beavatkozott a vádlott helyszínre érkező nevelt fia is, aki szintén megütötte a férfit.

A barátja megverését végignéző várandós nő rosszul lett, az utcán tartózkodó járókelők kísérték az orvosi rendelőbe. A sértett férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett el, de nem terjesztett elő magán­indítványt, míg barátnője 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérülései miatt könnyű testi sértés miatt magán­indítványt terjesztett elő. Az eljárás során a vádlott nevelt fia meghalt, így vele szemben megszüntették a nyomozást. A Miskolci Járási Ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában