Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.11.08. 20:00

Hitelbe adta a kábítószert, zebrán sodorta el a gyalogost

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 2-a és november 8-a között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Óvodást fenyegetett veréssel – A vádirat szerint a taktaharkányi vádlott haragos viszonyban van a szomszéd családdal. 2019. október végén a szomszéd nő óvodás korú gyermekeit az óvodában azzal fenyegette meg, hogy őket is és szüleit is bántalmazza.

A bűnügyi felügyelet sem tartotta vissza a férfit – Rárúgta az ajtót élettársára és családjára, majd magához vette a gyereket, és elvitte magával.

Hazafelé tartott a nyomozó, amikor tetten érte a betörőket – A rendőrök szinte azonnal elfogták azt a két férfit, akik egy műszaki üzlet kirakatát törték be Ózdon.

Majd tíz év elteltével rendőrkézen a brutális kovácsvágási emberölés gyanúsítottja – Állampolgári bejelentés alapján került képbe a férfi, akivel szemben megalapozott a gyanú, hogy ő követte el a gyilkosságot 2011-ben.

Zebrán sodorták el a gyalogost – Figyelmetlenség vezetett odáig, hogy egy zebrán áthaladó gyalogost sodortak el Tiszaújvárosban.

A rendőrök őrizetbe vették a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit – A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozói egy férfit fogtak el, aki kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható.

Gyermekkorú féltestvéreivel fajtalankodott – Vádat emeltek egy 16 éves fiatalkorú férfi ellen három rendbeli szexuális erőszak bűntette miatt.

Így ütöttek rajta a kovácsvágási emberölés gyanúsítottján! – A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a férfit, aki a gyanúsítás szerint 2011. januárjában Kovácsvágáson saját lakásában bántalmazta az idős nőt, majd pénzt vitt el a házból.

Hitelbe adta a kábítószert a gyanúsított Miskolcon – Miskolc környékén élő fogyasztóknak adhatta tovább a kábítószert az a férfi, akinek pénteken letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

Katalizátorokat loptak, a rendőrök tetten érték őket – A tiszaújvárosi nyomozók két füzesabonyi férfit gyanúsítanak az elmúlt időszakban – több városban – történt bűncselekmények elkövetésével.

Szabadon engedte a kutyáját, majd ütött – A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy 53 éves férfival szemben.

Tört-zúzott, mert nem zuhanyozhatott – Az ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy 24 éves férfival szemben.

Bűnügyi felügyeletben zsarolhatta meg ismerősét – Bűnügyi felügyelet alatt állva zsarolhatta meg ismerősét az a férfi, akinek letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság. A férfit nem zavarta, hogy egy komoly bűncselekmény miatt indult ellene eljárás, fenyegetve szerzett meg egymillió forintot.

Rendőrkézen a késes rablással gyanúsítható fiatalkorú – A rendőrök fél órán belül elfogták azt a fiút Kazincbarcikán, aki késsel fenyegetve vette el egy fiatalember értékeit.

Garázdák baltával: a rendőrök elfogták őket – A rendőrök előállították azt a sályi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint egy családi rendezvényen baltával fenyegették vitapartnereiket, majd az autójukat is megrongálták.

Vascsővel fenyegetőzött a garázda – Legalább öt bűncselekményt követhetett el Miskolcon a férfi, letartóztatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában