Segítség

2024.04.08. 13:00

Kamarai pont nyílt Edelényben

A „Szövetségben a vállalkozókkal” program segíti majd a cégek versenyképességének javítását, és hozzájárul a térség vállalkozásainak stabilitásához.

Boon.hu

Forrás: Edelény PH

Megkezdte a napokban működését a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) tanácsadási pontja az edelényi iparterületen lévő inkubátorházban. Erről Bihall Tamás, a kamara vármegyei elnöke tájékoztatta levelében Molnár Oszkár polgármestert, akivel erről előzetesen tárgyaltak és megállapodtak, számolt be róla Edelény önkormányzata a közösségi oldalán.

Minden hónapban

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és Magyarország Kormánya között létrejött együttműködési megállapodás részeként elindult „Szövetségben a vállalkozókkal” program segíti majd a cégek versenyképességének javítását, és hozzájárul a térség vállalkozásainak stabilitásához.

Minden hónap első keddjén 9 és 14 óra között várják a térség vállalkozóit ügyfélfogadás keretében. Tájékoztatást dr. Juhász Gabriella gazdaságfejlesztési koordinátor nyújt a +36 20 669 1148-as telefonszámon vagy a [email protected] email-címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!