Üzlet a zöldfal előtt

2023.02.17. 10:36

Új bolt, vadonatúj dizájnnal

Modernizálták a Telekom felújított üzletét az Auchan üzletközpontban.

ÉM

Fotó: Ádám János

Új helyen, új arculattal várja ügyfeleit a Telekom Miskolcon, a József Attila úti Auchanban. 

A piacvezető telekommunikációs szolgáltató a fenntarthatóság jegyében országszerte átalakítja üzleteit - tájékoztatott Visky Dávid értékesítési és műszaki kiszolgálási ágazatvezető. 

Az arculatváltással a Telekom célja, hogy elébe menve az ügyféligényeknek, továbbra is meghatározó szerepet töltsön be a hazai mobil és vezetékes távközlési piacon. Rendkívül fontos számunkra az észak-keleti régió is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a most megnyitott üzletünk kialakítása teljesen megegyezik például a budapesti Etele Plázában találhatóval. 

Ez a munkatársak munkafeltételeit is pozitívan befolyásolja - tette hozzá. Jóval többről van szó egyszerű dizájnváltásnál. Az új, a korábbinál is tágasabb eladótérrel rendelkező miskolci üzlet kialakítása során környezetbarát alapanyagokat használtak fel. Az enteriőr legizgalmasabb része ugyanakkor kétségkívül az óriási zöldfal, amely több száz különlegesen dekoratív növénynek ad otthont. A zöldfal – vagy más néven palántafal, biofal, fali növénytakaró – valójában egy függőleges kert. Alapját egy könnyűszerkezetes felépítmény adja, amelyen a növények táptalaját – és benne a palántákat – zsebekben helyezik el, a szükséges vízről pedig automata öntözőrendszer gondoskodik - ismertette Varga Péter disztribúciós menedzser.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!