Helyi gazdaság

2013.02.08. 17:11

A HITA újra tanfolyamot hirdetett külpiaci jelenlét fejlesztésére

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - A korábbi sikerekre és a nagy érdeklődésre tekintettel a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) újra meghirdetette a külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamát, a KKV Akadémiát a kis- és középvállalkozásoknak - közölte a hivatal pénteken.

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - A korábbi sikerekre és a nagy érdeklődésre tekintettel a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) újra meghirdetette a külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamát, a KKV Akadémiát a kis- és középvállalkozásoknak - közölte a hivatal pénteken.Tájékoztatásuk szerint a március és május között tartandó három kétnapos képzésre korlátozott számú jelentkezést még elfogadnak érkezési sorrendben.

A tanfolyamokon az export területén már tapasztalatokat szerzett cégeknek szól a vállalkozások versenyképességének javítását célzó képzés.

A képzés tematikájában szerepel az üzleti környezet és menedzsment, a cégépítés és menedzsment-ismeretek, piacelemzés-piackutatás, az innováció és finanszírozás, finanszírozási lehetőségek, az üzleti tervezés, a hatékony külpiaci részvétel, hatékony kiállítási részvétel, valamint egy konkrét céges exportstratégia legfontosabb lépéseinek kidolgozása.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!