Helyi gazdaság

2012.11.23. 08:49

EU-büdzsé - Orbán tárgyalt az Európai Tanács elnökével

Budapest, 2012. november 22., csütörtök (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök "lefolytatta Brüsszelben az uniós költségvetési tárgyalások első fordulóját" Herman Van Rompuy-jal, az Európai Tanács elnökével - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök este az MTI-vel.

Budapest, 2012. november 22., csütörtök (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök "lefolytatta Brüsszelben az uniós költségvetési tárgyalások első fordulóját" Herman Van Rompuy-jal, az Európai Tanács elnökével - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök este az MTI-vel.Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor megerősítette a korábban kifejtett magyar álláspontot, amely szerint elfogadhatatlan lenne egy olyan uniós költségvetés, amely "méltánytalan" helyzetbe hozza Magyarországot.

Az Európai Unió 2014-2020 közötti keretköltségvetésével foglalkozó csúcstalálkozó előtt Herman Van Rompuy külön-külön minden egyes EU-ország első számú vezetőjével tárgyal. Az ezt követően kezdődő csúcstalálkozó az éjszakába nyúlik majd.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!