Van kiút

2024.07.04. 09:00

Ne pánikolj esős időben sem!

A nyaralást mindenki napos időre tervezi és nem esős, borongós időjárásra. Ennek ellenére, becsúszhat a rossz idő, ilyenkor minden jókedv tovaszáll. Ilyen esetekben sem kell szomorkodni, nem csak napos időben lehet nyaralni, jól mulatni.

Kubik Ákos

Rossz időben is lehet jó elfoglaltságot találni

Fotó: Getty Images

A benti programok is annyira szórakoztatóak lehetnek, mint a szabadtéri programok, ha azzá tesszük. Közös filmezések a a családtagokkal és barátokkal. Elővehetünk egy kártyajátékot, társasjátékot, amit mindenki szeret, illetve újat is ki lehet próbálni. 

Germany, Bavaria, Nuremberg, Family playing board game together
A családi közös játék különleges élmény lehet
Fotó: Getty Images

Tényleg rajtunk múlik, hogy mit kezdünk a helyzettel. Meghitt és emlékezetes pillanatokat szerezhetünk ilyenkor, amit a jövőben felhozhatunk, mint szép emlékek.

Múzeumok, kiállítások látogatása

Én ilyen estetekben a családommal múzeumokat, kiállításokat néznénk, mert egy tökéletes családi program és együtt töltött idő. Szép és érdekes alkotásokat láthatunk, ami talán arra ösztönözne bennünket, hogy mi is közösen készítsünk egy festményt, ami emlékeztetne a nyaralásra

- mondta el portálunknak Horváth Mária, aki már tervezi a családi nyaralást.

„Az a legjobb amikor együtt főzünk és beszélgetünk”

Produktívan is lehet tölteni a nyaralást, nemcsak alvással és lazulással. Farkas László arról számolt be, hogy számára felejthetetlen pillanatokat szerzett a rossz idő.

A nyaralásaink alatt, mindig volt egy-két nap, amikor nem tudtunk kimenni a szabadba, ilyenkor bent foglaltuk el magunkat. A kedvenc részem mindig az, amikor együtt főzünk, megbeszéljük a további teendőket, majd a közösen együtt elfogyasztjuk az ételt, amit közösen csináltunk

- mesélte László, visszaemlékezve a nyaralásokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában