boon.hu video

2023.11.25. 10:00

Mulatós prevenció rendőrmódra - videóval!

A vármegyei rendőr-főkapitányság rendhagyó prevenciós programja egy olyan rendőrrel folytatódik, aki mondhatni a legtöbbször szerepel a televíziók képernyőin.

Boon.hu

Pietro a dallamos popzenében járatos, akit művésznevén Nyerges Péternek hívnak, és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa. Megítélése szerint zenéi és fellépései révén az egyik legtöbbet szereplő rendőr a televíziók képernyőin.

– Amit még érdemes tudni rólam, hogy az előadói pálya mellett, Ózdon építettem egy saját zenestúdiót, zenéim különböző tévékben, rádiókban hallhatók, mivel már nem csak magam számára készítek zenéket, hanem megbízásból is, mindenféle stílusban. S igazából azért írom ezen sorokat ilyen „büszkén”, mert ezt mind a nulláról úgy értem el, hogy zenész közel, s távol nincs a családban, kapcsolat se nagyon volt anno, illetve a zenével (zeneelmélet, gyakorlat) kapcsolatos dolgokat mind magamtól tanultam meg, a hangmérnöki szakmát meg az ország legjobb hangmérnökeitől tanultam magánórákon – tette hozzá Nyerges Pietro Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában