Program

2023.10.06. 08:00

Jön a Harsányi Hagyományőrző Szürkemarha Nap Kovácsverseny és Kovácstalálkozó

Tartalmas napokat ígérnek a Harsányi Gazdatárlatban (Kossuth Lajos u. 44) a hétvégén.

Boon.hu

Fotó: Bujdos Tibor

Október 6-án, pénteken 17 órától kezdődik a hagyományőrző program, Berecz András ének-és mesemondó műsorával. Másnap, szombaton, 9 órától kezdődik a kovácsverseny, majd a gyerekeké lesz a tér, 11 órától Mesék a nagyvilágból című interaktív, zenés mesejáték várja őket, de akvarellezhetnek is. Aki viszont mozgalmasabb programra vágyik, azt déltől Povázsay Lilla és Povázsay Laura néptánc bemutatója várja. Majd a Bogács Pávakör és a Harsányi Kéknefelejecs népdalkör is színpadra lép a Líra Zeneiskola növendékeinek műsora előtt.

Kettő órától a Mezőcsát Népi Együttes és táncház várja az érdeklődőket, majd a Forrás Zeneművészeti Iskola növendékeinek műsora következik. Az ünnepi köszöntőket követően Szécsi Viktória énekesé lesz a színpad, a napot pedig a MRX együttes élőzenés koncertje zárja. Egész nap gyermekprogramok, népi játékok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, kovács bemutató, veterán gépek bemutatójának otthont a Gazdatár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában