Elismerés

2023.10.26. 16:00

Binda Nikolett is jelölt az Inspiráló Nők Díjára, lehet szavazni!

Október 24-én megnyitotta az Inspiráló Nők Díja szavazóoldalát a Femcafe.hu. A jelöltek között ott van a miskolci Binda Nikoletta, a Spider Mentőcsoport tagja a leginspirálóbb civil teljesítmény kategóriában jelölve.

Boon.hu

Binda Nikoletta is ott van a jelöltek között

Fotó: Bujdos Tibor

A női portál hagyományt teremtve, immár ötödik alkalommal díjazza azokat a női teljesítményeket, amik ösztönzőleg hatnak a széles közönség számára is. Ahogy eddig, úgy idén is csak az olvasók kezében van a döntés, akik november 14-ig adhatják le a voksaikat a hét kategória jelöltjeire. A győzteseket nagyszabású gálaesten hirdetik ki november 29-én, a Magyar Zene Házában.

Az olvasóknak három hét áll rendelkezésükre, hogy leadják szavazataikat a https://www.femcafe.hu/inspiralonok oldalon a szerintük legméltóbb jelöltre. A kategóriák 3-3 döntősét az évről-évre megújuló jelölőbizottság állítja össze, aminek tagjai Sajószegi Veronika főszerkesztő mellett olyan sikeres és közismert közszereplők, akik maguk is inspirálják az embereket. Ők így vélekednek a sikerről, inspirációról:

– Inspiráló úgy tud lenni valaki ma, hogy ha olyan az egyénisége, hogy nem kell sokat beszélnie ahhoz, hogy kövessék, hogy hallgassanak rá. – vélekedik Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész.

– Az, hogy megünnepeljük az inspiráló nőket az feléjük is egy jó jelzés, mert amikor ők elkezdik azt az utat, amit járnak, akkor nem biztos, hogy azzal a szándékkal teszik, hogy ezt megmutassák a világnak. Abban a pillanatban amikor ezt díjazzuk, amikor ezt méltatjuk, amikor ezt elkezdjük megünnepelni, akkor talán látható lesz számukra is, hogy lehet, hogy nekem van egy személyes történetem, de lám, ez hatással van másokra és jól van hatással másokra.” – osztotta meg gondolatati Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező.

– Nagyon fontos az, hogy láthatóvá váljanak azok a nők, akik valamit letettek az asztalra, akik szabadon, jól, tudatosan döntenek a saját életük nagy kérdéseiben, de a kis kérdésekben is. És hogyha vannak ilyen megjelenési lehetőségek, mint például az Inspiráló Nők Díja, akkor ezek a nők példaképekké válhatnak. – hangsúlyozta Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell.

Binda Nikoletta a szavazáson
Forrás: Femcafe.hu

– Azt gondolom, hogy inspirálóvá úgy lehet leginkább válni, hogy egy olyan értéket teremtünk, amivel, amiben maximálisan hiszünk és azáltal, hogy mi hiszünk, hitelesekké tudunk válni. – ezt már a jelölőbizottság másik tagja, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó mondja, aki nemcsak sportteljesítményével inspirálja az embereket, hanem azzal is, hogy nyíltan és edukatív módon beszél kislánya ritka genetikai betegségéről és arról, milyenek egy tartós betegséggel küzdő gyermek édesanyjának mindennapjai.

A szavazás november 14-ig tart, a Femcafe.hu oldalon, illetve a portál social felületein bemutatják az összes jelöltet, segítve ezzel az olvasókat a döntéshozatalban. A díjak átadására november 29-én, az Inspiráló Nők Estjén kerül sor, ahol sztárfellépők közreműködésével, nagyszabású gálaesten ünneplik meg a nyerteseket. Az eseményről tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűz majd műsorára.

A jelöltek listája ITT található!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában