Vasárnapi program

2023.09.10. 17:39

A Népkertben piknikeznek

A rendezvényre sokan kilátogattak, amelynek zökkenőmentes lebonyolításához a nyárias idő is hozzájárult.

Ujlaki Attila

Jó hangulatban telt el a vasárnap délután a Népkertben

Fotó: Ádám János

A Népkerti Vigadó újra gasztroeseményt rendezett a belváros legnagyobb parkjában. Ugyan a szeptember beköszöntött, de az időjárásnak ez mit sem számít, hiszen az időjárás egy nyárias napot is könnyen lekörözne. Sokan gondolták úgy, hogy vasárnap a kilátogatnak a Népkertbe, ahol pikniket rendeztek a szervezők, amelynek fókuszában a gasztronómia és az italok álltak. A Leves és Borsod Burger, a Via Piano Étterem, az edelényi Bárány Étterem, a Hotel Tókert Étterem, a Népkerti Vigadó és Söröző valamint a Vigadó KicsiSéf várja különleges ételekkel továbbá borkülönlegességekkel, fröccsökkel, Barkland pezsgővel, valamint közel 40 féle sörrel várta a vendégeket. 

A hangulatról Jánosi Judit énekesnő, a LoungeAlive Duo és Nahaj Péter gondoskodott. A délután második felében Piknik Partyt rendeztek Veres Lacival.

A legjobb választás egy eseményhez

A Népkertet választották a rendezvény helyszínéül, és nem is lehetett volna szebb választás. A park gyönyörűen gondozott gyepjén piknikezők élvezték a napsütést, és élénk beszélgetések közepette fogyasztották el a finom ételeket és italokat. Az esemény egy színpadon fellépő zenekarral kezdődött. Az esemény láthatólag összehozta a családokat és a barátokat: beszélgettek, nevetgéltek. A gyerekek sem unatkoztak, mivel számos szórakoztató program, játék várt rájuk. Többen azt mondták portálunknak, hogy ez egy tökéletes alkalom arra, hogy elbúcsúzzanak a nyártól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában