Szeptember végén

2023.09.22. 17:30

Könyvtári program a sokszínűség jegyében

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Petőfi Könyvtári Napokat Diósgyőrben, a Petőfi Sándor Könyvtárban. Az intézmény szeptember 22-én és 23-án számos különlegességgel várja az érdeklődőket.

Boon.hu

Petőfi Sándor

Fotó: Havran Zoltán

A Petőfi Sándor Könyvtár hagyományteremtő szándékkal, a Szeptember végén című Petőfi-vershez kapcsolódva rendezi meg őszi programját. Idén is kétnapos lesz a rendezvény, mely szeptember 22-én, pénteken 16.30-kor dr. Rózsa György főlevéltáros ismeretterjesztő előadásával veszi kezdetét. Szeptember 23-án, szombaton délelőtt sokszínű programok várnak fiatalokra és idősekre egyaránt. A családokat 9 és 13 óra között kézműves foglalkozással, arcfestéssel, színezéssel és játékos fejtörőkkel várják. 

A gyerekeknek Borka óriás játékai kínálnak tartalmas időtöltést és jó szórakozást. A festészet kedvelői sem maradnak ki a jóból, nekik Majorváry Szabó Sándor festőművész tart foglalkozást Alkossunk együtt! címmel. A Petőfi Könyvtári Napok programjait az intézmény udvarán, rossz idő esetén a könyvtárban rendezik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában