Fellélegezhetnek

2023.07.25. 13:14

Hihetetlen mi alapján találták meg a rendőrök az eltűnt idős embert Nyékládházán - fotó!

Az idős férfi aggódó lánya tett bejelentést a rendőrségen, akinek édesapja a Nyékládháza környékén eltévedt az erdőben.

Boon.hu

Forrás: BIP - BAZ VMRFK Információs Portál

Egy 83 éves férfi lánya július 21-én 23 órakor tett bejelentést, hogy édesapjával együtt mentek el Nyékládházán a közeli erdős részre sétálni. Később kettévált az útjuk – mondván rögvest követi az idősebbik a fiatalabbat –, de az édesapa nem tért haza, és félő volt, hogy baja eshet – írja közösségi oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság Rendőrségi Információs Portálja. Az aggódó nő ezért tett bejelentést a rendőrségen. 

A bejelentést követően a Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrs munkatársai a megadott információk alapján 23 óra 50 perckor megkezdték a kutatást. Az erőfeszítés alig két óra múlva eredményt hozott. Bányí Tamás r. főtörzsőrmester és Nyeste Gábor r. főtörzsőrmester egy bokrokkal sűrűn benőtt terület felől gallyak ropogására és halk hangokra lettek figyelmesek. A mentőszolgálat munkatársai hajnali 2 óra 10 perckor érkeztek a helyszínre, és mivel mindent rendben találtak, ezért a megtalált édesapát átadták családjának, akik hazavitték őt – részletezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában