Siker

2023.04.27. 11:00

Miskolci mestercipész a világ legjobbjai közt!

Ismét tarolt az ATTILA Shoes a világ egyik legjelentősebb szakmai versenyén. 

BOON

Fotó: Fekete Zoltan

Kovács Attila, miskolci mestercipész négy benevezett cipőjével 4 aranyérmet, valamint férficipő kategóriában nagydíjat nyert Wiesbadenben, Németországban, a háromévente megrendezett ISS (Inter-Shoe-Service) nemzetközi szakmai kiállításon.

Az ISS a világ egyik, ha nem a legnagyobb és legjelentősebb szakkiállítása és vására, az itt nyert díj pedig a cipészszakma legjelentősebb elismeréseinek egyike szerte a világon. 

Fotó: Fekete Zoltan

A miskolci mestercipész 2 pár férfi és 2 női cipőremekkel indult a 2023-as versenyen, ahol 16 ország 46 cipőkészítő mestere mérte össze tudását kifejezetten erre a megmérettetésre, minden elemében kézzel készített lábbelikkel. A verseny legeredményesebb cipőkészítője is Kovács Attila lett 2023-ban 4 aranyérmével és kategória nagydíjával. 

Az aranyéremmel díjazott ATTILA Shoes remekművek mind tökéletesen kimunkált egyedi darabok és a cipészmester saját kezűleg készítette őket, az első tervektől, a szabáson, varráson keresztül az utolsó fényezésig. 

Fotó: Fekete Zoltan

A miskolci mestercipész vezette, világszerte elismert cipőmanufaktúra, az ATTILA Shoes rendre a legjobbak között szerepel a világversenyeken, hiszen számos aranyérme és nagydíja van már 2007 óta, de nem csak elismerésekben sikeres. Egyik leghíresebb kuncsaftja például Sir Roger Moore, akit egy eseményre hívtak meg Magyarországra még 2010-ben és fél órája volt az egykori James Bondnak a cipőrendelésre. Kovács Attila lézerrel a cipő talpára gravírozta a James Bond 007 feliratot. 

Kovács Attila kézzel varrott, a létező leghagyományosabb technológiával készített egyedi férfi cipői a legkiválóbb minőségű, válogatott, prémium alapanyagokból készülnek, amelyek közt megtaláljuk a klasszikus és különleges bőröket egyaránt.

Fotó: Fekete Zoltan

A 2023-as győztes cipők:

Alga-zöld alligátorbőr férfi cipő, bőrtalpa faragva és festve, patkó alakú, réz karikákkal és szegekkel díszített rakott bőrsarokkal

Fakéreg-mintázatú barna bőr férfi cipő, talpán tematikus domborfaragással, a fa erezetét és az évgyűrűket idéző rakott bőr sarokkal

Irizáló aranyszínű kígyóbőrből készült női magassarkú masnis cipő, faragással mintázott és festett bőrtalppal

Gyöngyház-kék és ezüst színű szattyán bőrből készült női magassarkú körömcipő, faragással mintázott és festett bőrtalppal

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában