Ez nem semmi!

2023.04.01. 11:00

Aranyat adnak Patakon

Cukorágyú is lesz a Bodrog-parti városban sorra kerülő sportfesztiválon.

KT

Belicza János, a SUSI elnöke

Fotó: KT

Az Utánpótlásnevelő Sportiskola immáron tizenhatodszor tart népünnepélyt, amelyet április 5-én, szerdán 17 óra 30 perctől rendeznek az Árpád Vezér Gimnázium csarnokában.

Lövöldözni fognak 

– Az eseményen az egyesület tagjai, szakmai irányítói és edzői, a település vezetői, a szülők és az érdeklődők lesznek jelen – mondta Belicza János, a SUSI elnöke, akit játékvezetőként is sűrűn foglalkoztat a Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatósága. – Mindenkinek emléktárgyat adunk át, így érdemes lesz eljönni hozzánk. Elárulom a meglepetést: mindenki aranyérmet kap tőlünk.

Ahogyan mondani szoktuk: a program többi része se kutya. Két órás kötetlen sportolást ajánlanak, lesz sor- és váltóverseny, ugrálóvár, továbbá tíz műfajt lehet kipróbálni. A gyerekek nagy kedvencét, a cukorágyút is üzembe állítják: fellövik az édességeket, aki pedig ügyes, tucatszámra gyűjtheti be a finomságokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában