Program

2023.04.14. 08:00

A tavasz első Avasi Kvaterkája lesz szombaton

A szombati rendezvényen főszerepben a családi kikapcsolódás lesz, valamint Abaújszántó.

Remek volt a hangulat az októberi Avai Kvaterkán is

Fotó: Ádám János

Tavaszköszöntő fergeteges forgatag várja a Mélyvölgyben, vagyis az Arnóti soron és a Zsolcai soron a kimozdulni vágyókat április 15-én, szombaton 15 órától: megrendezik a tavasz első Avasi Kvaterkáját. A szombati rendezvényen főszerepben a családi kikapcsolódás lesz, valamint Abaújszántó, melynek részeként bemutatkoznak a Firmánszky Pince, a Pendits Szőlőbirtok és Pincészet, valamint a Palkó Borok.
"Noha az időjárás szeszélyes áprilisi, de már nem fagyunk meg, így itt az ideje a szabadtéri játékoknak, családi kikapcsolódásnak.

Igyekeztünk olyan programokkal készülni, amelyek az egész család szórakozását szolgálják", olvasható az esemény Facebook oldalán. Lesz kitűzőkészítés, homokozó, utcai krétarajzverseny, hordólovaglás, abroncsdobálás, óránként pincelátogatás, ahol lehetőség lesz verjus, must, murci, pet-nat, nyers pezsgő és bor kóstolására, sőt a lopó használatát is megtanulhatja, aki vállalkozk rá.

Mindezek mellett 17:30-tól egy nyilvános beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők az Avasi Présházban, méghozzá a most alakuló Bükki Kör tagjaival, akik a miskolci és bükki turisztika és vendéglátás jövőjéért, bemutatásáért dolgoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában