Büszkén viselhetik a felvarrót

2023.02.23. 17:00

Először csapatban a Téli Bocskai Portyán

A miskolci katonák együtt teljesítik a 40 kilométeres távot.

ÉM

Felvételünk egy korábbi Bocskai Portyán készült

Fotó: MW

A Debreceni Nagyerdő Sportkör, együttműködve a Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandárral, február 18. és 28. között második alkalommal rendezi meg a 40 kilométeres Téli Bocskai Portya nevű teljesítménytúrát. A távot civilek és katonák is teljesíthetik. A teljesítménytúrán idén először a 4 Hadkiegészítő és Toborzó Iroda is indul, egy csapattal. Az egyenruhások a táv teljesítése után, egy erre az alkalomra készült felvarrót kapnak, melyet büszkén viselhetnek majd.

A szabadban történő sportolás népszerűsítését célzó Téli Bocskai Portyára öt fős csapattal készülnek a miskolci katonák. Az egyenruhások a táv teljesítésére körülbelül fél éve eddzenek egyénileg, illetve együtt is, hiszen szabadidejükben mindannyian sportolnak, illetve a Magyar Honvédség reggeli sport tevékenysége is lehetőséget teremt a versenyre való felkészülésre. 

A Bocskai Portyára előírt 40 kilométeres távot a miskolci szerződéses és tartalékos katonák együtt, 5 (1 nő, 4 férfi) fős csapatban, február 25-én fogják teljesíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában